Wandpanelen van recycled teak - 8 panels in een doos ( 0,90 sqm)

Wandpanelen van recycled teak - 8 panels in een doos ( 0,90 sqm)
Model: WWC 01
Size (length x width x height): 81cm x 16.5cm x 1.8cm
Prijs: €0,00
Excl. BTW: €0,00

Eco-vriendelijke wandpanelen "Grijs" worden gemaakt van gerecyclede stukken teak hout verzameld uit meubel-zagerijen en andere houtverwerkende bedrijven op het Indonesische eiland Java. Deze stijlvolle en trendy handgemaakte wandpanelen passen in vrijwel elk modern interieur. De karakteristieke panelen zijn uniek: niet één paneel is hetzelfde. Ze zijn onderhoudsvrij en zeer eenvoudig te bevestigen aan de muur met lijm of nieten.

Elk paneel meet 810 x 165 x 18 mm. De houten stukken worden gelijmd en genageld aan een 4 mm dikke basis van multiplex

De wandpanelen zijn verpakt in een stevige doos, elk met 8 panelen, tezamen 1 vierkante meter.

Als u de bestelling zelf wilt afhalen kan dat. Er zijn geen verzendkosten indien u de optie ‘zelf afhalen’ selecteerd in het menu. Afhaal adres is Autenasekade 5, 4131NP in Vianen Ut. Afhalen kan op afspraak.

Kosten van aflevering bedragen € 6,95 voor de kleine producten die per koerier verstuurd kunnen worden. Voor kleine meubels of breekbare produkten wordt een meer gespecialiseerde pakketdienst gebruikt. De kosten hiervan bedragen € 35 per zending.

Grote meubels worden met special aflever dienst verstuurd. Bezorging is to aan de eerste voordeur van het gebouw op de begane grond. De kosten hiervoor zijn € 95 per zending. Indien u speciale wensen heeft voor afleveren voorbij de voordeur of of op een etage laat het ons weten zodat wij de opties voor de extra service kunnen aanbieden tegen meerkosten. De totale verzendkosten worden vermeld in uw bestellingoverzicht, voor betaling.

Leveringskosten voor grote items naar het buitenland moeten apart berekend worden. Dit kan niet met de online winkel worden afgerekend. Graag contact maken met ons zodat wij kunnen berekenen wat de kosten zullen zijn waarnu u dit kunt bevestigen aan ons.

Aantal:
Verlanglijst
Back to top