Design Dining table -teak & steel

Design Dining table -teak & steel
Model: NNAT 08
Size (length x width x height): 200cm x 100cm x 78cm
Prijs: €699,00
Excl. BTW: €577,69

Eetkamer tafel met 4 cm dik blad van massief hergebruikt teak. Tafel is afgewerkt in de unieke NICE&NATURAL afwerking. Alle design elementen van ontwerper Adrian komen schitterend tot uiting in deze prachtige tafel: kleurstelling, de robuuste stalen banden. De bekende NICE&NASTY feauture assymetrie is in de tafel terug te zien in 2 verschillende maten poten; 10 x 10 en 14 x 10 cm. Tafelblad en 4 poten zijn afzonderlijk verpakt. Tafel is zelf makkelijk te assembleren.

Als u de bestelling zelf wilt afhalen kan dat. Er zijn geen verzendkosten indien u de optie ‘zelf afhalen’ selecteerd in het menu. Afhaal adres is Autenasekade 5, 4131NP in Vianen Ut. Afhalen kan op afspraak.

Kosten van aflevering bedragen € 6,95 voor de kleine producten die per koerier verstuurd kunnen worden. Voor kleine meubels of breekbare produkten wordt een meer gespecialiseerde pakketdienst gebruikt. De kosten hiervan bedragen € 35 per zending.

Grote meubels worden met special aflever dienst verstuurd. Bezorging is to aan de eerste voordeur van het gebouw op de begane grond. De kosten hiervoor zijn € 95 per zending. Indien u speciale wensen heeft voor afleveren voorbij de voordeur of of op een etage laat het ons weten zodat wij de opties voor de extra service kunnen aanbieden tegen meerkosten. De totale verzendkosten worden vermeld in uw bestellingoverzicht, voor betaling.

Leveringskosten voor grote items naar het buitenland moeten apart berekend worden. Dit kan niet met de online winkel worden afgerekend. Graag contact maken met ons zodat wij kunnen berekenen wat de kosten zullen zijn waarnu u dit kunt bevestigen aan ons.

Aantal:
Verlanglijst
Back to top