Coffeetable on wheels

Coffeetable on wheels
Model: NNAT 02
Size (length x width x height): 60cm x 90cm x 45cm
Prijs: €449,00
Excl. BTW: €371,07

Zeer decoratieve tafel op  stoere wielen. Tafel is gemaakt van hergebruikte teak latten, bijeengehouden door een brede metalen band. De tafel heeft één lade aan de voorzijde – afmeting lade: 40 x 40 x 12 cm. De bijzettafel heeft de kenmerkende NICE&NATURAL afwerking. 

Als u de bestelling zelf wilt afhalen kan dat. Er zijn geen verzendkosten indien u de optie ‘zelf afhalen’ selecteerd in het menu. Afhaal adres is Autenasekade 5, 4131NP in Vianen Ut. Afhalen kan op afspraak.

Kosten van aflevering bedragen € 6,95 voor de kleine producten die per koerier verstuurd kunnen worden. Voor kleine meubels of breekbare produkten wordt een meer gespecialiseerde pakketdienst gebruikt. De kosten hiervan bedragen € 35 per zending.

Grote meubels worden met special aflever dienst verstuurd. Bezorging is to aan de eerste voordeur van het gebouw op de begane grond. De kosten hiervoor zijn € 95 per zending. Indien u speciale wensen heeft voor afleveren voorbij de voordeur of of op een etage laat het ons weten zodat wij de opties voor de extra service kunnen aanbieden tegen meerkosten. De totale verzendkosten worden vermeld in uw bestellingoverzicht, voor betaling.

Leveringskosten voor grote items naar het buitenland moeten apart berekend worden. Dit kan niet met de online winkel worden afgerekend. Graag contact maken met ons zodat wij kunnen berekenen wat de kosten zullen zijn waarnu u dit kunt bevestigen aan ons.

Aantal:
Verlanglijst
Back to top