Design Side Table - teak & steel

Design Side Table - teak & steel
Model: NNAS 06
Size (length x width x height): 200cm x 36cm x 76cm
Prijs: €699,00
Excl. BTW: €577,69

Prachtige bijzettafel van 2 meter lang, gemaakt van hergebruikte stukken en latten teak hout. De tafel heeft een prachtige verweerde look in natuurlijke kleuren. De tafel is bijna in zijn geheel van massief teak hetgeen de robuuste uitstraling nog meer kracht geeft. Alle NICE&NASTY aspecten: staal, gekleurde latten, een grijs gedeelte en de asymmetrie komen prachtig terug in dit unieke item. 

Als u de bestelling zelf wilt afhalen kan dat. Er zijn geen verzendkosten indien u de optie ‘zelf afhalen’ selecteerd in het menu. Afhaal adres is Autenasekade 5, 4131NP in Vianen Ut. Afhalen kan op afspraak.

Kosten van aflevering bedragen € 6,95 voor de kleine producten die per koerier verstuurd kunnen worden. Voor kleine meubels of breekbare produkten wordt een meer gespecialiseerde pakketdienst gebruikt. De kosten hiervan bedragen € 35 per zending.

Grote meubels worden met special aflever dienst verstuurd. Bezorging is to aan de eerste voordeur van het gebouw op de begane grond. De kosten hiervoor zijn € 95 per zending. Indien u speciale wensen heeft voor afleveren voorbij de voordeur of of op een etage laat het ons weten zodat wij de opties voor de extra service kunnen aanbieden tegen meerkosten. De totale verzendkosten worden vermeld in uw bestellingoverzicht, voor betaling.

Leveringskosten voor grote items naar het buitenland moeten apart berekend worden. Dit kan niet met de online winkel worden afgerekend. Graag contact maken met ons zodat wij kunnen berekenen wat de kosten zullen zijn waarnu u dit kunt bevestigen aan ons.

Aantal:
Verlanglijst
Back to top