Museum Bench solid teak

Museum Bench solid teak
Model: NNAS 04
Size (length x width x height): 125cm x 40cm x 46.5cm
Prijs: €399,00
Excl. BTW: €329,75

Bank van recyled teak latten en stalen band in natuurlijke tinten grijs. Bankje is zeer sterk en solide en lekker zwaar. Mooi, sterk en functioneel. Dit model was het eerste design in de NICE&NASTY collectie wat door ontwerper Adriaan werd getekend. De bekende NICE&NASTY feature asymmetrie komt mooi tot uiting in de verschillende zijkanten van het bankje.  

Afmetingen:
125 x 40 x H 46,5 cm 

Als u de bestelling zelf wilt afhalen kan dat. Er zijn geen verzendkosten indien u de optie ‘zelf afhalen’ selecteerd in het menu. Afhaal adres is Autenasekade 5, 4131NP in Vianen Ut. Afhalen kan op afspraak.

Kosten van aflevering bedragen € 6,95 voor de kleine producten die per koerier verstuurd kunnen worden. Voor kleine meubels of breekbare produkten wordt een meer gespecialiseerde pakketdienst gebruikt. De kosten hiervan bedragen € 35 per zending.

Grote meubels worden met special aflever dienst verstuurd. Bezorging is to aan de eerste voordeur van het gebouw op de begane grond. De kosten hiervoor zijn € 95 per zending. Indien u speciale wensen heeft voor afleveren voorbij de voordeur of of op een etage laat het ons weten zodat wij de opties voor de extra service kunnen aanbieden tegen meerkosten. De totale verzendkosten worden vermeld in uw bestellingoverzicht, voor betaling.

Leveringskosten voor grote items naar het buitenland moeten apart berekend worden. Dit kan niet met de online winkel worden afgerekend. Graag contact maken met ons zodat wij kunnen berekenen wat de kosten zullen zijn waarnu u dit kunt bevestigen aan ons.

Aantal:
Verlanglijst
Back to top